Skunk on the Beach toernooi (22-23 juni 2019)

Skunk on the Beach: het leukste beachvolleybaltoernooi van Veghel en omstreken, georganiseerd door VV Skunk. Dit jaar is het feest want we vieren ons eerste lustrum!
Op zaterdag wordt er prestatief gevolleybald, door zowel mannen als vrouwen, met als afsluiting een barbecue en een drankje. Op zondag staat er voor de CMV-, ABC-jeugd en mixteams een gezellig toernooi op het programma. Volleybalervaring is voor de mixteams niet nodig! Alle reden om mee te doen dus. Regelen jullie een team en schrijf je in, dan zorgen wij voor de rest!

Programma zaterdag 22 juni

Prestatief senioren
De 1e dag van Skunk on the Beach staat in het teken van een prestatief toernooi voor senioren dames- en herenteams: 2x2 hoog (divisie t/m promotieklasse) en 2x2 midden (1e t/m 3e klasse).
Welke teams worden op het eind van de dag gekroond tot Kings/Queens of the Skunk Beach?
Vanaf het zonnige beachterras zijn de spannende wedstrijden te bewonderen onder het genot van een koel drankje. We sluiten de dag af met een overheerlijke en super gezellige barbecue. Deze barbecue is voor iedereen toegankelijk! Ook als toeschouwer kun je natuurlijk deelnemen aan de Skunk barbecue.

Programma zondag 23 juni
De 2e dag van Skunk on the Beach bestaat uit 3 toernooien:

Prestatief A-B-C jeugd
Stel voor het A-B-C toernooi (12-18 jaar) een beach dreamteam samen van 3 personen en steel de show op het zand! Geef bij de inschrijving aan of je op niveau A, B of C wilt spelen.

CMV on the Beach
Ook aan de allerjongsten is gedacht. Speciaal voor jeugd tot 12 jaar wordt in de ochtend een uniek CMV on the Beach toernooi georganiseerd. Je speelt in teams van 2-4 spelers. Je kunt je als team opgeven, maar je kunt je ook individueel opgeven. Je wordt dan ingedeeld in teams van je eigen CMV-niveau.

Recreatief senioren
Volleybalervaring is bij het recreatieve toernooi geen vereiste. Sprokkel met collega's, familie of vrienden een supergaaf mix-team (4x4) bij elkaar en doe mee aan hét beachvolleybaltoernooi. Tussen de wedstrijden door krijg je de kans om te genieten van een koel drankje op het terras of te loungen op het zand.

Inschrijven?
Klik hier!

Impressie toernooi 2018

Foto's zaterdag 30 juni 2018