Scheidsrechters

Van 1 januari 2017 tot 1 mei 2017 hebben we 50 Skunk thuiswedstrijden gehad waar we scheidsrechters voor geleverd hebben. (H1 even buiten beschouwing.)

Ik heb de Nevobo-lijsten gehanteerd en geturfd, wie er gefloten heeft. (Soms had iemand anders gefloten, dan diegene die op de lijst stond)

Hier is een lijst uitgekomen  van 1 tot en met 10 wie de meeste wedstrijden gefloten heeft.

1) Paul Boley met 7 thuiswedstrijden.

2) Bart Vanthoor met 6 thuiswedstrijden.

3) Wilco van de Ven met 6 thuiswedstrijden.

4) Sierd Roosjen met 5 thuiswedstrijden.

5) Erik Wieleman met 1 thuiswedstrijd en 4 uitwedstrijden, totaal 5.

6) Leo Engelen met 2 thuiswedstrijden en 3 uitwedstrijden, totaal 5.

7) Frank Haver met 2 thuiswedstrijden.

8) Joey Nieuwkoop met 2 thuiswedstrijden.

9) Loes van de Berg met 2 thuiswedstrijden.

10) Bart Swart met 2 thuiswedstrijden.

Verder hebben 13 personen,1 wedstrijd gefloten. Dit zijn: Sanne, Peter, Melanie, Niels, Nabila, Birgit, Naomi, Lisa, Frank vdN, Miranda, Jules, Ralph, Mathijs, Sjors (Schijndel).

Winnaar in eerste halfjaar 1 September-31 December 2017 was Paul Boley met 7 wedstrijden, 2de was Leo Engelen met 6 wedstrijden, 3de was Erik Wieleman met 4 wedstrijden, en 4de Bart Vanthoor en Yvette Roosjen elk 3 wedstrijden.

Overall seizoenswinnaar 2016-2017

1  Paul Boley met 14 wedstrijden

2  Leo Engelen met 11 wedstrijden

3 Erik Wieleman en Bart Vanthoor, elk met 9 wedstrijden.

Namens de Scheidsrechterscommissie onze hartelijke dank en we hopen dat we in het komende seizoen weer op jullie mogen rekenen.

Groeten Leo Engelen.

Heb je nog geen licentie maar wil je deze wel halen? Dat kan. Klik hier om online je Nevobo Spelregelbewijs te halen. Als je bent geslaagd zullen we je benaderen om te kijken hoe en wanneer we je kunnen inzetten voor wedstrijden in de derde klasse.

Sowieso is het leuk om de spelregeltest te doen om eens te kijken hoe het gesteld is met jouw kennis over de volleybalregels! Kijk maar eens snel op de Nevobosite.