Algemene Leden Vergadering 2018

Op 14 november hebben we onze jaarlijkse ALV gehouden. Het was een leuk avondvullend programma geworden. Er waren zo'n 40 leden gekomen en daarmee mogen we spreken van een mooie opkomst.

Enkele belangrijke punten die werden behandeld zijn:
- Jaar in beeld. Deze kun je hier terugkijken.

- Activiteiten in de planning: Er staan dit seizoen weer vele leuke activiteiten op de planning. Deze kun je hier terug vinden.
- Financiën: Het jaar is met een mooi positief financieel resultaat afgesloten, mede door de vele sponsors en sponsoractie door leden. De contributie blijft in dezelfde lijn als vorig seizoen. Check hier de actuele contributiebedragen.
- Bestuurswisselingen: Onze Penningmeester Mario Coolen heeft afscheid genomen en werd bedankt voor zijn werk voor de club. Mariëlle Rooijakkers is unaniem gekozen tot onze nieuwe Penningmeester. Ook Robert Joustra nam afscheid als algemeen bestuurslid. Als nieuwe algemene bestuursleden zijn gekozen: Natasja van den Hoogen, Bram van der Gaast, Robin Westendorp en Ruud Hendriks.
- Wedstrijdzaken: Leo Engelen is na zo'n 36 jaar gestopt in een actieve rol binnen Skunk, waarvan de laatste scheidsrechterscoördinator was. Onze voorzitter Lieke Vloet bedankt hem daar op passende wijze voor. Eric Wieleman heeft de scheidrechterszaken overgenomen. Samen met Ellen Nooter zal hij o.a. zorgen voor de wedstrijdzaken.
- Jubilarissen: De 10-jarige jubilarissen zijn gehuldigd en kregen een mooi aandenken: Milou de Kort, Naomi Severein, Suus van Venrooij, Inge van de Burgt, Floor Rath en Marjolein Rath.
Na een interactieve spannende en leerzame Spelregel Quiz (gewonnen door "Koningin Maxima") was er tijd voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018