Skunk PubQuiz groot succes!

Zaterdag 23 februari werd in de Stapperij voor het vijfde jaar op rij de Skunk Pub Quiz georganiseerd voor alle Skunkleden vanaf 14 jaar, onder deskundige leiding van presentatrice Annelies Fleuren en hoofd jury Michiel Janssen. Er deden maar liefst 15 teams van 4-7 personen aan mee met welluidende teamnamen als 'Hop hop gas erop', 'Hele goede vraag' en 'De haverbergjes'. Er werd in 8 rondes en 2 bonusrondes hard en vol inzet gestreden om de 'Grote Skunk Pub Quiz Wisseltrofee' (prachtig gemaakt door de winnaars van vorig jaar) en natuurlijk de eeuwige roem. Je kon af en toe een speld horen vallen, maar meestal helemaal niet. Het liep heel lang gelijk op tussen 'The Board', 'De eierschaaltjes' en 'Die Mannschaft', maar in de laatste ronde wist één team haar voorsprong uit te bouwen. De winnaars van de Skunk Pub Quiz 2019 zijn geworden..... (roffel): 'Die Mannschaft'! Hartelijk gefeliciteerd! De PubQuiz werd afgesloten met een spontane karaoke-avond.

Het was weer een bijzonder gezellige en geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Annelies en Michiel bedankt!

Gepubliceerd op: woensdag 13 maart 2019