Sjors Sportief

Skunk neemt al jaren actief deel aan sportstimulering in Veghel. Het doel is om een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl voor de jeugd. Sjors Sportief is in Veghel het programma om kinderen gratis te laten kennismaken met een breed scala aan sporten en sportverenigingen. Skunk verzorgt daarbij een viertal CMV Volleybal kennismakingslessen waarbij de kinderen kunnen proeven aan Volleybal en een sport in team- en clubverband.

Volleybal is een leuke teamsport voor jong en oud! Cool Moves Volley (CMV) is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Via verschillende niveaus leren ze op een leuke manier, stapsgewijs, volleyballen. Cool Moves Volley kent veel 'coole moves': service, pass, set-up, smash, blok en duik. De spelers doen elke keer iets anders en met het team proberen ze te scoren. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor ieder op het eigen niveau leert smashen, duiken, serveren en blokken.

Uiteraard zijn we blij als kinderen voor Skunk en Volleybal kiezen, maar het primaire doel van sportstimulering is om de jeugd actief in beweging te krijgen. Nieuwsgierig? Kom het eens proberen en maak kennis met Volleybal Vereniging SKUNK!

Sjors Sportief wordt mede mogelijk gemaakt door Meijerijstad Gezond Sportief, met als doel de jeugd van Meijerijstad de gezondste jeugd van Nederland te maken. Daar werken wij uiteraard graag aan mee!