Sponsors van Skunk

Met trots presenteert volleybalvereniging haar club sponsoren. 

Dé warme bakker van Veghel. Sinds jaar en dag staat van Leur dag en "nacht" voor haar klanten klaar en voorzien zij veel mensen van heerlijk vers brood en banket, wat nog op een authentieke wijze bereid wordt door bakkers met passie en plezier in hun werk.

bakkerijvanleur.nl

Actemium is wereldwijd actief in alle fases van de levenscyclus van industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Actemium is niet alleen een vooraanstaand werkgever in Veghel maar ook al jaren een actieve sponsor met het Actemium Volleybaltournooi welke we voor hen mogen organiseren.

actemium.nl

Als autobedrijf heeft Jos van Dijk zijn liefde voor het merk BMW nooit onder stoelen of banken gestoken, wat ruim 25 jaar geleden als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf voor BMW en MINI automobielen in deze regio, met eigen showroom en werkplaats.

Een professionele garage met Brabantse inslag: Voor een BMW of MINI moet je in Sint-Oedenrode zijn!

vandijkautomobielen.nl

Wereldwijd een begrip in explosiegevaarlijke toepassingen maar als Veghels bedrijf onbekend in de regio. Fluidwell ontwikkelt en produceert elektronische producten die aan de strengste eisen moeten voldoen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Operationeel onder zware omstandigheden, offshore, in de Sinaï of in Alaska: you can count on Fluidwell.

fluidwell.com

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst.

Fransen Gerrits produceert voer voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij. Informeer naar de mogelijkheden:

fransengerrits.nl

Sinds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. Ze zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Veghel en Heeswijk-Dinther vertegenwoordigen ze als officieel dealer de merken KIA, service SEAT en Daihatsu. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij hen keuze uit meer dan 150 geselecteerde occasions.

autobedrijfhurkmans.nl

Garage van der Pas in Vorstenbosch: ervaar het verschil! U wilt een goede prijs en kwaliteit, daar staan zij voor. Dat u zich prettig voelt, daar gaan zij voor. Door de kleinschaligheid van het bedrijf staan zij garant voor optimale service en klantvriendelijkheid. U bent leidend in hun visie. Pas als u tevreden bent zijn zij het ook. Zoek je een eerlijke, betrokken garage met Brabantse gezelligheid: ga dan naar onze sponsor in Vorstenbosch!

garagevanderpas.nl


Prowoon is een zelfstandig stoffeerder en is gespecialiseerd in het stofferen van kantoren, winkels en woningen. Zij leveren vloerbedekking en raamdecoratie en uiteraard kunnen zij deze ook voor u leggen en aanbrengen. Prowoon wordt vaak ingezet als onderaannemer door verschillende opdrachtgevers.

Prowoon.com

Bouwbedrijf Versteegden uit Erp kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voor aanvang van de bouw worden uitgebreid de wensen in kaart gebracht. En terwijl de opdracht gestalte krijgt, houdt Uw vaste contactpersoon U perfect op de hoogte. Binnen de organisatie zijn de lijnen al even kort. Want iedereen in het bedrijf staat in nauw contact met de bouwplaats.

versteegden.nl

Vlas, Graan & Koffie, inmiddels een begrip in Veghel. Voor lunch en diner bekend om de 36 kleine gerechtjes, ideaal voor de grote én kleine eter. Als koffiehuis is Vlas, Graan & Koffie een aanrader. En bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, verjaardagsfeest of bedrijfslunch dan biedt de Stamtafel wat u zoekt.

vlasgraankoffie.nl

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2017 Skunk