Skunk on the Beach trainingen

Dit jaar organiseert VV Skunk voor de 5e keer Skunk on the Beach trainingen van mei t / m 9 juli 2020.
Deze trainingen vinden plaats op Tiny's Beach (Hazelberg 5, Veghel) en zijn toegankelijk voor leden.

Heb je geen lid van Skunk interesse voor onze strand trainingen stuur een mail naar tc@vvskunk.nl .
Kosten voor het meetrainen van een niet Skunker bedragen € 4, - per training.

ZIE JE OP HET STRAND!

Trainingsschema

Maandag:
H1 + H2 + H3 + H4 + D1 + D2 (19+)
18.30 - 19.30: Training olv Yannick Gloudemans
19.30 - zonsondergang: spelen wedstrijden

Dinsdag:
16.30 - 17.30 uur: Training CMV Opstart + CMV 3 + CMV 4 olv Yvette Roosjen / Mariëlle Rooijakkers
17.45 -18.45 uur: Vrij spelen spelen
19.00 - 20.30 uur: Training D3 + D4 (<18j) olv Joey Nieuwkoop + Bart Swart
20.45 - zonsondergang: vrij spelen.

Woensdag:
18.30 - 20.00: Training recreanten olv Marcel van Venrooij
20.15 - zonsondergang: vrij spelen

Donderdag:
16.15 - 17.30 uur: Training CMV olv Jan v Sluisveld + Puk Roosjen
17.45 - 19.15 uur: Training MC (tm 12) olv Jan v Sluisveld + Puk Roosjen
19.30 - 21.00 uur: Training MB + JC + deel MC olv Quincy Knufmann + Floyd Swiebe

Vrijdag:
Vrij spelen

Regels en afspraken

* We vragen alle leden om zich te houden aan de groep waar ze ingedeeld zijn. Mocht je vragen daarover hebben dan kun je terecht bij tc@vvskunk.nl
* Voor het vrijspelen is het belangrijk dat spelers dit vooraf melden via whats-app (Yvette: 06-13107563). Zonder aanmelding vooraf is het niet toegestaan ​​het terrein op te gaan. Neem bij het vrijspelen je eigen bal mee.
* Voor de trainingen wordt voorzien voor materialen. Er is ook een plek waar handen gedesinfecteerd kunnen worden.
* Het trainen en spelen op de strandvelden is voor de Skunkleden kosteloos (als compensatie voor de wegvallen van de zaaltrainingen vanaf half maart).
Introductie van mee nemen, dan wordt daar wel een kleine bijdrage voor gevraagd. Kosten hiervoor € 2,50 (vooraf betalen via Tikkie)
* Bij slecht weer (bijvoorbeeld bliksem of storm) kan de training gecanceld worden. Kijk voor vertrek op  vvskunk.nl/strand  van de training doorgaat.
* We willen monitoren hoe de trainingen verlopen en het kan zijn dat we op basis van de ervaringen de trainingsgroepen of trainingstijden nog aanpassen.
* We vragen iedereen zich goed te houden aan de regels en afspraken te houden, dan kunnen we volop blijven genieten van het strand.

We dienen ons uiteraard te houden aan de richtlijnen en protocollen van het kabinet/RIVM en van de Nevobo/NOC*NSF.  We vragen de leden om deze protocollen zorgvuldig te bekijken en eigen verantwoordelijkheid te nemen om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Daarbij hoort o.a.:
- Ga thuis naar het toilet en was voor vertrek goed de handen volgens protocol RIVM.
- Neem een met water gevulde bidon mee en eventueel papieren zakdoekjes.
- Blijf thuis bij verkoudheid, hoesten, niezen of koorts of als iemand in het gezin ziek is.
- Kom alleen of vergezeld door gezinsleden.
- Sporters mogen 5 minuten (!) vooraf het terrein op.
- Sporters dienen direct na de training het terrein weer te verlaten.
- Bij het betreden en het verlaten van het veld moeten sporters de handen desinfecteren.
- Wat betreft het gebruik en desinfecteren van ballen de gegeven instructies opvolgen.
- Ben je 13+ houdt dan de hele tijd minimaal 1,5 m afstand tot andere sporters en de volwassenen.

Overige regels voor tijdens trainingen en vrij spelen voor 13+:

1. Blijf 1,5 meter uit elkaar.
  2. Maximaal 3 personen per kant op een strandveld.
  3. Blijf zoveel mogelijk op je eigen veld, met dezelfde spelers.
  4. Er mag geen persoonlijk contact zijn, dus er mag NIET geblokt worden.
  5. Maximaal aantal personen op het beachterrein is 30.

Als iedereen zich goed aan de regels houdt, dan kunnen we volop blijven genieten van het strand.

ZIE JE OP HET STRAND!