Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)

Toelichting gebruik Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)
Bij alle thuiswedstrijden van Skunk (m.u.v. Heren-1) wordt gebruik gemaakt van het DWF ‘Resultaat Invoeren’. Tijdens de wedstrijd maak je gebruik van het papieren wedstrijdformulier en de uitslag wordt achteraf ingevoerd op het DWF.

Hoe kom ik bij het DWF ?
Op je smartphone of tablet via website dwf.volleybal.nl of via de Nevobo app.

Hoe het DWF te gebruiken ?
Bezoek nevobo.nl/dwf voor meer informatie en de handleiding. Er staat hier ook een demo versie van het DWF waarmee je ongestoord kan oefenen.

Voor aanvang van de wedstrijd
Voor aanvang van de wedstrijd voeren de coaches en de scheidsrechter de gegevens in op het DWF:

Noot! Iedereen dient te beschikken over een geldige Nevobo spelerskaart, ook de coaches en de tellers!

De teller zorgt voor aanvang van de wedstrijd er voor dat alle rugnummers ingevuld zijn op het wedstrijdformulier (kolom ‘Rugnr’), dit kan het handigste vanaf het DWF want dan heb je alle rugnummers in oplopende volgorde beschikbaar.

Tijdens de wedstrijd
Tijdens de wedstrijd bijhouden op het wedstrijdformulier:

Na afloop van de wedstrijd
Na afloop van de wedstrijd op het DWF invoeren: