Volleybalvereniging Skunk

Skunk is een sportieve en gezellige vereniging in Veghel, waar iedereen met veel plezier kan volleyballen op verschillende niveaus. Skunk heeft jeugdteams van alle leeftijden, en heren- en damesteams, van prestatief tot meer recreatief. Skunk organiseert naast het volleyballen gezellige andere activiteiten, zoals beachvolleybal, ouder-kind-toernooien, vriendjes- en vriendinnetjestrainingen, sinterklaasviering, pubquiz, een loterij, een Skunkdag en een jeugdkamp.

Het is een gezellige, goed draaiende vereniging. We zijn een fijne club mensen, met onderling een goede betrokkenheid. We vinden als vereniging een goede sfeer en het hebben van veel sportplezier heel belangrijk. We draaien onze vereniging met de inzet van vele vrijwilligers.

Op zaterdagen speelt Skunk haar wedstrijden in Sporthal de Bunders. Met als thuiskantine de altijd gezellige 'De Spil'. Enkele seniorenteams spelen Nevobo-wedstrijden op dinsdagavond of woensdag en de recreanten op woensdagavond. De jongste jeugd speelt de wedstrijden op enkele zondagen in toernooivorm.

Voor de meer ervaren volleyballer heeft Skunk een flink arsenaal aan jeugd- en seniorenteams, van zeer prestatief tot recreatief. Goede trainers en complete teams zorgen ervoor dat Skunk elk seizoen hoge ogen gooit over de hele breedte van de club.

Om een ​​indruk te krijgen van wat Skunk allemaal te bieden heeft, zie het  jaaroverzicht 2018 .

Oorsprong
Volleybalvereniging Skunk kent haar oorsprong binnen zwem- en poloclub Nautilus te Veghel. Enkele leden van deze club wilden ook gaan volleyballen en zijn onder naam van Nautilus in seizoen 1970/1971 competitie gaan spelen. In 1972 zonderden deze leden zich af van Nautilus en gingen verder onder de naam Skunk, dat in het Engels staat voor iemand compleet verslaan in een wedstrijd. Sindsdien staat volleybalvereniging Skunk als zelfstandige vereniging bekend binnen Veghel.

Kennismaken met volleybal
We vinden het leuk als je bij onze club komt kennismaken met volleybal. Je bent altijd welkom om vier keer gratis mee te trainen. De Technische Commissie (tc@vvskunk.nl) kan je zeggen bij welk team je het beste mee kunt komen trainen. Iedereen is van harte welkom om bij Skunk te komen kijken. We trainen op verschillende dagen, tijden en locaties. Zie hierboven het trainingsschema. De meeste teams spelen de thuiswedstrijden op zaterdag in Sporthal de Bunders in Veghel. Het wedstrijdschema vind je op de betreffende teampagina.
Voor de beginnende volwassen volleyballer of betrokken ouder worden speciale beginnerscursussen volleybal georganiseerd: Start To Volley.

Wilt u dit alles zelf ervaren? Dan nodigen wij u elke thuiswedstrijddag uit in Sporthal de Bunders. Voor het complete wedstrijdschema, klik dan hier. Wilt u meer informatie, of zoekt u een uitdagende sport voor uw kinderen, neem dan contact op met  info@vvskunk.nl voor de mogelijkheden.

Lid worden
Als je, na vier proeftrainingen, besluit lid te willen worden, kun je met de trainer overleggen in welk team je het beste past en/of wanneer je wedstrijden gaat spelen. Je kunt je aanmelden als lid van Skunk door het aanmeldformulier digitaal in te vullen en te e-mailen naar ledenadministratie@vvskunk.nl

Opzeggen lidmaatschap
Je Skunk lidmaatschap opzeggen kan alleen voor 1 mei schriftelijk door het afmeldingsformulier digitaal in te vullen en te e-mailen naar ledenadministratie@vvskunk.nl

Privacybeleid
Voor het privacybeleid van VV Skunk, klik hier.