Heren 2 kampioen!

Zaterdag 22 april stond er voor Skunk Heren 2 een ware thriller op het programma, de kampioenswedstrijd in het hol van de leeuw. De tegenstander VVC Best stond op nummer 2 op slechts 2 punten achterstand. Skunk Heren 2 had nog geen wedstrijd verloren deze competitie, dus nam zeker geen genoegen met slechts twee sets winst. De verwachting was dat de tribune vol zou zitten met Bestenaren, maar ze werden zowel qua aantal als volume ruimschoots overstemd door de meegereisde Skunk-supporters.

publiek

De eerste set liep lang gelijk op, maar in de slotfase wist Skunk de set om te buigen naar winst (21-25).

Flying Frank

Sierd

De 2e set begon Skunk sterk en vol zelfvertrouwen. VVC Best gaf zich echter niet zo snel gewonnen en bleef weerstand bieden. Maar tegen de overmacht van heren 2 was VVC Best niet opgewassen en na ruim 45 minuten werd het set- en champion-point. "1...1...1...1..1" De laatste aanval werd koelbloedig gescoord door routinier Nick de Wit (22-25). KAMPIOENEN!!

kampioenspunt

Na felicitaties van de tegenstander werd de wedstrijd voortgezet en werd de 3e set ook nog professioneel binnengeharkt (23-25). Nu het kampioenschap en de winst eenmaal binnen was, werd de laatste set met een fantasieopstelling gespeeld. Zoveel fantasie zelfs dat VVC Best deze laatste set mocht winnen (25-20).

2 jaar op rij kampioen, geen wedstrijd verloren, 102 punten. Een legendarische prestatie! Heren 2 komt volgend seizoen uit in de 1e klasse.

Foto's door Theo de Vrede

Gepubliceerd op: dinsdag 25 april 2017