Kampioenenregen!

Seizoen 2016-17 gaat de Skunk-geschiedenisboeken in als een zeer succesvol jaar. Er zijn maar liefst 5 teams kampioen geworden.

'Phenominal' Heren 1 

Zaterdag 8 april heeft Skunk Heren 1 uit Veghel het bijna onmogelijke gepresteerd. Voor het 3e jaar op rij wist het te promoveren. Volgend jaar zal Heren 1 uitkomen in de 1divisie. 

Lees verder...

'Fantastic' Meisjes B2 

Op zaterdag 15 april is Skunk Meisjes B2 kampioen geworden in Nistelrode. Het was een spannende wedstrijd, waarbij Skunk uiteindelijk aan het langste eind trok en met 3-1 won van Tornado. De tribune zat vol met ouders en andere Skunk-fans, die ze luid aanmoedigden. 

Lees verder...

'Mixtastisch' Mix C

Op maandag 17 april is Skunk Mix C in Veldhoven kampioen geworden. Het was een echte kampioenswedstrijd tegen de nummer 2, Nuvoc. Het werd een spannende 5-setter, maar Skunk was toch een maatje te groot voor Nuvoc. 

Lees verder...

'Legendary' Heren 2 

Zaterdag 22 april stond er voor Skunk Heren 2 een ware thriller op het programma, de kampioenswedstrijd in het hol van de leeuw. De tegenstander VVC Best stond op nummer 2 op slechts 2 punten achterstand. Skunk Heren 2 had nog geen wedstrijd verloren deze competitie, dus nam zeker geen genoegen met slechts twee sets winst.

Lees verder...

'Cool' CMV 5.3

CMV 5.3 is heel knap rayonkampioen geworden! Daarmee hebben ze een entreeticket voor de regiokampioenschappen verdiend. Voor een verslag van de regiokampioenschappen, klik hier.

 

 

Gepubliceerd op: zaterdag 29 april 2017

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk