Kennismakingstraining Volleybal Academie op 20 september!

Drie jaar geleden heeft Skunk het initiatief genomen om de Volleybal Academie Regio Meierijstad op te zetten. Het is uitgegroeid tot een regionale basis waarin jeugdspelers aan individuele talentontwikkeling werken. Met deelnemers uit een ruime regio van Eindhoven/Best tot Grave en Mill.

Op 20 september starten de kennismakingstrainingen voor het nieuwe seizoen weer! Het is voor enthousiaste volleyballers in de leeftijdsgroep circa 11-18 jaar DE kans om je individuele niveau te verbeteren en daarmee de kwaliteit en plezier in het spel en van het hele team te verhogen. Een waardevolle aanvulling op de teamtrainingen bij de eigen club.
 
Onder leiding van trainers Bou Boudeling, Jan van Sluisveld, Frank van de Nieuwenhuijzen, Nils Fleuren en vier begeleiders wordt er wekelijks een intensieve training van 2½ uur neergezet.

Voor meer informatie en aanmelden voor de kennismakingstraining kijk op volleybalmeierijstad.nl of kom zondag 20 september om 09.30 kijken en meedoen. De meeste trainingen zijn in Sporthal de Bunders, de eerste kennismakingstraining in sporthal ter Aa in Erp.
 
Meld je NU aan!

 

Gepubliceerd op: maandag 7 september 2020

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk