Trots op onze scheidsrechters!

Afgelopen seizoen hebben onze Skunk-scheidsrechters weer veel wedstrijden gefloten. Hierbij danken we allen voor hun inzet.

De koplopers zijn als volgt voor de eerste helft van seizoen zijn:

1)      Paul Boley          7 thuiswedstrijden

2)      Leo Engelen       2 thuiswedstrijden en 4 uitwedstrijden

3)      Erik Wieleman  4 uitwedstrijden

En een gedeelde vierde plaats voor:

Bart Vanthoor          3 thuiswedstrijden

Yvette Roosjen         3 thuiswedstrijden

 

Verder danken we ook : Bart Swart, Bart van Laarhoven, Cas de Vrede, Daan van Eijk, Hanneke Kuijpers, Jules Klessens, Niels van Doorne, Ralph Schellekens, Sanne Janssen, Sierd Roosjen, Wilco van de Ven, Wouter van de Ven, Joey Nieuwkoop ,  Anouk van de Ven, Aylin Sava, Birgit Grelling, Frank van den Heuvel, Jeroen Rijken, Linda van Giersbergen, Lisa van Solt, Matthijs Rijken, Melany Schepers, Milou de Kort, Miranda Schellekens, Nabila Agni, Peter Schepers voor hun inzet bij de thuiswedstrijden van de eerste helft van het seizoen. 

Nevobo verplicht elke volleybalvereniging om een aantal scheidsrechters aan te leveren. Skunk heeft gelukkig een groot aantal vaste krachten die in ieder geval onze thuiswedstrijden (met name S-V4 voor eerste en 2de Klasse en S-V6 voor 3de en Jeugd Klasses) kunnen fluiten. Voor uitwedstrijden is de spoeling nogal dun en zijn we dringend op zoek naar code S-R2 fluiters. Mocht je interesse hebben om een scheidsrechtersopleiding te gaan doen, laat het dan weten! Neem voor meer informatie contact op met Leo Engelen (lengelen_1@kpnmail.nl).

Heb je nog geen licentie maar wil je deze wel halen? Dat kan. Klik hier om online je Nevobo Spelregelbewijs te halen. Als je bent geslaagd zullen we je benaderen om te kijken hoe en wanneer we je kunnen inzetten voor wedstrijden in de derde klasse.

Sowieso is het leuk om de spelregeltest te doen om eens te kijken hoe het gesteld is met jouw kennis over de volleybalregels! Kijk maar eens snel op de Nevobosite.

 

Gepubliceerd op: vrijdag 6 januari 2017

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk