We zijn weer begonnen!

We zijn weer aan het volleyballen! Weliswaar niet in de zaal maar op de beachvelden.
Sinds 11 mei mogen alle groepen (ook de volwassenen) outdoor sport te beoefenen onder strikte voorwaarden. We hebben toestemming van de gemeente op onze plannen, dus we zijn van start gegaan!

We hebben de beachvelden opgebouwd, de groepen ingedeeld en trainers bereid gevonden. Fantastisch dat dit kan. Fijn dat zovelen dit samen opgepakt hebben om het binnen een paar dagen na de aankondiging van het kabinet gereed te hebben. En natuurlijk heel fijn dat we weer bij Tiny van de Sanden terecht kunnen op zijn prachtige beachterrein.

Op vvskunk.nl/beach staat het schema. We vragen alle leden om zich te houden aan de groep waar ze ingedeeld zijn.
Als leden vrij willen spelen op de daarvoor bestemde momenten, kan dat alleen na aanmelding vooraf via What’sApp bij Yvette. Neem dan je eigen bal mee.

We dienen ons uiteraard te allen tijde te houden aan de richtlijnen en protocollen van het kabinet/RIVM en van de Nevobo/NOC*NSF.
We vragen de leden om deze protocollen zorgvuldig te bekijken en eigen verantwoordelijkheid te nemen om hier zorgvuldig mee om te gaan. 

Voor de trainingen wordt gezorgd voor materialen. Zo zal er ook een plek zijn waar handen gedesinfecteerd kunnen worden. Als iedereen zich goed aan de regels houdt dan kunnen we volop genieten van de beach. 

Daarbij hoort o.a.:
- Ga thuis naar het toilet en was voor vertrek goed de handen volgens protocol RIVM.
- Neem een met water gevulde bidon mee en eventueel papieren zakdoekjes.
- Blijf thuis bij verkoudheid hoesten, niezen of koorts of als iemand in het gezin ziek is.
- Kom alleen of vergezeld door gezinsleden.
- Sporters mogen 5 minuten (!) vooraf het terrein op. 
- Sporters dienen direct na de training het terrein weer te verlaten.
- Bij het betreden en het verlaten van het veld moeten sporters de handen desinfecteren.
- Ben je 13+ houdt dan de gehele tijd minimaal 1,5 m afstand tot andere sporters en de volwassenen.

Overige regels:

Bij het spelen van wedstrijden en tijdens de training.

  1. Blijf 1,5 meter uit elkaar (dus er mag NIET geblokt worden).
  2. Maximaal 3 personen per kant op een beachveld.
  3. Blijf zoveel mogelijk op je eigen veld, met dezelfde spelers.
  4. Maximaal aantal personen op het beachterrein is 30.

Het trainen en spelen op de beachvelden is voor de Skunkleden kosteloos als compensatie voor het wegvallen van de zaaltrainingen vanaf half maart.
Mochten je bij het vrij spelen een introducé mee willen nemen, dan worden daarvoor een bijdrage van €2,50 gevraagd. Ben je geen Skunk lid maar zou je dolgraag willen meetrainen dan kan dit ook. Neem hiervoor contact op met de tc via tc@vvskunk.nl kosten per training bedragen €4,-.

We willen monitoren hoe de trainingen verlopen en het kan zijn dat op basis van de ervaringen we trainingsgroepen, trainingstijden of de regels nog aanpassen. 

Bij slecht weer (bijvoorbeeld bliksem of storm) kan de training gecanceld worden. Kijk voor vertrek op vvskunk.nl/beach of de training doorgaat. 

We vinden het geweldig dat we weer begonnen zijn en we zien jullie graag deze of volgende week op Tiny’s Beach, Hazelberg nr 4 in Veghel.

Voor vragen kun je terecht bij tc@vvskunk.nl

Gepubliceerd op: dinsdag 12 mei 2020

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk