Algemene ledenvergadering 2017

Beste Skunker,

Op maandag 13 november was er weer een leuke, interessante jaarlijkse ledenvergadering. De opkomst was fantastisch! We zijn gestart met een visuele terugblik op afgelopen jaar. Mocht je die gemist hebben dan kun je deze hier nog eens bekijken.

(Zoek een lekkere stoel, zet een opzwepend muziekje aan; je kunt de Prezi handmatig verder klikken, maar je kunt hem ook automatisch laten draaien, door bij instellingen 4sec in te stellen).

Skunk is het afgelopen jaar wederom flink gegroeid en door het aanschaffen van nieuwe wedstrijdshirts en de geopende clubwebshop kunnen de teams tijdens wedstrijden goed voor de dag komen.

Het bleef niet alleen bij luisteren, de aanwezigen werden ook aan het werk gezet. Tijdens het interactieve gedeelte heeft het bestuur in kleine groepjes gebrainstormd over 5 onderwerpen. Op een digitaal prikbord werden alle gedachten opgeschreven. Dit heeft toch een geweldig resultaat geleid. We hebben er nu al tips uitgefilterd die we direct in gang gaan zetten. Maar……. natuurlijk willen wij zo veel mogelijk informatie verzamelen en hierbij niemand overslaan. Wij vragen je om eens hier eens een kijkje te nemen en indien je nog iets wilt aanvullen dan kun je dat doen.

Na deze interactieve sessie werden tot slot nog de aanwezige jubilarissen gehuldigd. Lisa van Solt, Teun Dobbelsteen, Krijn Roosjen, Janneke van Eijk en Miranda Schellekens zijn 10 jaar lid. Ralph Schellekens is 20 jaar lid van Skunk.

Het bestuur kijkt terug op een geweldige avond en ziet met trots grote betrokkenheid bij iedereen.

Samen zijn wij Skunk!

Gepubliceerd op: zaterdag 4 november 2017