Cool Moves Volley

Cool Moves Volley (CMV) is de officiële competitievorm die gespeeld wordt door kinderen van 6-12 jaar. Via 6 verschillende niveaus leren ze op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. In de 2e helft van het seizoen kwam Skunk uit met maar liefst 5 CMV3-teams, 4 CMV4-teams en 3 CMV5-teams.

Afsluitend CMV4-toernooi

Op 9 april was het afsluitende toernooi van onze CMV-teams niveau 4 in St. Michielsgestel. 3 van de 4 teams hebben dit seizoen voor de eerste keer op dit niveau gespeeld. Ze mochten (moesten!) nu passen-vangen/gooien-aanvallen. Dat was best even wennen in het begin, maar ze hebben het hartstikke goed gedaan! Er zijn zelfs al echte smashes gespot tijdens de wedstrijden. Dat belooft wat voor het volgende seizoen!

Lees verder...

Afsluitend CMV3-toernooi

Op zondag 23 april vond in sporthal de Bunders het laatste Skunk CMV3-toernooi van dit seizoen plaats. De CMV-ers hebben nog één keer laten zien hoe goed ze de ‘cool moves’ van niveau 3 beheersen: serveren, passen, vangen en zo snel en moeilijk mogelijk weer over het net gooien.

Lees verder...

CMV 5.2 en 5.3 naar regiokampioenschappen!

CMV 5.3 is Rayonkampioen geworden!! Daarom mogen ze deelnemen aan de regiokampioenschappen. CMV 5.2 is tweede geworden in dezelfde poule en mogen ook deelnemen aan de regiokampioenschappen. Deze Regiokampioenschappen worden gehouden op zaterdag 20 mei in het Indoorsportcentrum in Eindhoven.

Gepubliceerd op: zaterdag 29 april 2017

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2021 Skunk