Coronavirus (update 19 maart)

Activiteiten gecanceld tot en met 6 april en Nevobo-competitie beëindigd

In heel Nederland - en vele andere plekken in de wereld - zijn alle sportclubs en alle sportaccommodaties gesloten tot en met 6 april. Dat betekent vanzelfsprekend ook dat er bij Skunk geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten zullen zijn.

De Nevobo heeft laten dat de competitie niet meer vervolgd zal worden dit seizoen. Er zullen nu dus ook geen teams officieel kampioen worden. De Nevobo beraadt zich nog over hoe ze het gaan afronden qua promotie/degradatie. Dus dat is nog even afwachten voor Skunk. Het plan van de Nevobo is om nog wel enkele zaaltoernooien te organiseren zodra dat mogelijk is.

Het bestuur van Skunk zal moeten afwachten wanneer het weer veilig is om elkaar te ontmoeten en we trainingen en andere activiteiten weer kunnen opstarten. Wij hopen dat we dit seizoen nog tot een mooi einde kunnen brengen en nog kunnen genieten van onze geplande activiteiten zoals de Skunkdag (9 mei), de beachtrainingen, het SOTB-toernooi (4 en 5 juli) en het Skunkkamp (5-7 juni).

Het is voor eenieder een vreemde en vervelende situatie, die zorgen en vragen oproept. Wij hopen dat jullie allen zorgdragen voor je eigen gezondheid en voor elkaar. Contact zoeken met elkaar is fijn en goed, maar doe dat dan op afstand (online, telefonisch). Wij gunnen iedereen om goed deze periode door te komen en kunnen niet wachten tot we jullie allen weer gezond en met volop energie terug zien in de volleybalzalen.

Als er nieuws te melden is, zullen wij dat via de bekende kanalen communiceren. Bij vragen weten jullie ons te vinden.

Vriendelijke groeten

Bestuur v.v. Skunk