Ken je Club - Algemene Leden Vergadering 2019

Zaterdagochtend 16 november hebben we een hele leuke, interactieve, nuttige en gezellige Algemene Ledenvergadering gehad. Van horen zeggen: “dit is geen ALV meer, dit is een activiteit, hier wil je bij zijn, dit mag je niet missen, geweldig!”.

De opkomst met ruim 70 mensen heeft onze verwachtingen overtroffen! Heel fijn dat de hele club was vertegenwoordigd: CMV-ouders, C-jeugd met ouders, recreantenteams en de meeste seniorenteams! 
 
 
De ALV stond dit jaar in het teken van ”Ken je Club!"
We zijn gestart met een terugblik op afgelopen jaar via leuk filmpje Jaar in beeld.
Daarna zijn de activiteiten voor komend seizoen gepresenteerd. Schrijf ze nu al in je agenda en meld je als je ergens bij wil helpen of als je een idee hebt voor een extra activiteit!
 
 
Onze penningmeester Mariëlle nam ons mee in de financiën van de club. Aan allen de oproep om de inkomsten van Skunk te helpen verhogen. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen, bijvoorbeeld door mensen te werven voor de Club van 50 en door goed mee te verkopen in de worstenbroodactieHet helpt ook als iedereen SponsorKliks gebruikt bij online aankopen. (Als je de webshop naar jouw keuze voortaan benadert via de SponsorKliks-button op deze website, dan sponsor je gratis en eenvoudig onze club bij elke aankoop die je doet.)
Daarna zijn de jubilarissen gehuldigd voor 5, 10, 15 en 20 jaar lidmaatschap. En Bart Swart kreeg van de Nevobo een speldje en oorkonde omdat hij (ruim) 25 jaar scheidsrechter was. 


Toen werd het tijd voor interactie. De aanwezigen stelden groepjes samen met mensen die ze nauwelijks kenden. Dat was al leuk. Ze hebben zich in die groepjes door drie ronden geworsteld: “Bij wie moet je zijn” , “Raad het getal’ en “Ken je club”.  Hersenen werden gekraakt, discussies werden gevoerd, er werd geschreven, gegumd, geplakt en geniet. Kortom: hard gewerkt, veel geleerd en veel gelachen. 
  

 

We hebben de vergadering afgerond met "vragen, opmerkingen en complimenten” en tijdens het afsluitende drankje volgde de prijsuitreiking van “Ken je Club”. 
 
Dank aan iedereen die er was! En voor al jullie inbreng en actieve houding om elkaar beter te leren kennen. 
Deze ALV gaf ons als bestuur het gevoel dat we "het runnen van onze prachtige club" niet alleen vóór jullie maar ook mét jullie draaien!” 
Het bevestigt maar weer eens dat we een mooie club hebben met prachtige mensen. Samen zijn we Skunk!

Gepubliceerd op: woensdag 20 november 2019

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2020 Skunk