Nieuwe maatregelen - harde lockdown

Beste Skunkers,
 
Het zal jullie niet ontgaan zijn. Nederland gaat in harde lockdown tot en met 19 januari 2021. Waarschijnlijk een verstandige keuze, maar wel zuur natuurlijk. Dit betekent tot en met 19 januari 2021 geen enkele training, volleybalspeeltuin, wedstrijd of andere groepsactiviteit meer. 
Op dinsdag 12 januari 2021 geeft het kabinet weer een persconferentie. Jullie ontvangen daarna opnieuw bericht van ons. 
 
De worstenbrood en kerststol-actiegaat wel gewoon door (corona-proof). Je kan nog tot morgenavond bestellen. Wees er snel bij! Alle beetjes helpen. Dus ook als je maar 1 zakje worstenbroodjes of 1 kerststol (ver)koopt. Geef je bestelling zo snel mogelijk door via worstenbroodactie@vvskunk.nl. Alleen samen kunnen we een mooi bedrag ophalen voor Skunk!
De bestelde worstenbroodjes en kerststollen kunnen a.s. zaterdag 19 december opgehaald worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij Mariëlle Rooijakkers - Prowoon (Zeven Eikenlaan 35 in Veghel). Het wordt een drive through. Volg alsjeblieft de maatregelen en richtlijnen op bij het ophalen en bezorgen. 
 
Daarnaast willen we jullie via deze weg laten weten dat we nog een leuke activiteit op de planning hebben: namelijk onze jaarlijkse pubquiz (vanaf circa 14 jaar). Dit keer houden we hem online. Houd de knuks in de gaten voor meer informatie. 
 
Wij wensen iedereen tijdens de lockdown veel sterkte en doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen om je aan de maatregelen te houden en ook om toch sportief actief te blijven. Zo verschijnt iedereen hopelijk weer fit op het veld zodra we weer een go krijgen. Want laten we erop vertrouwen dat deze maatregelen gaan werken en dat we ergens in het eerste kwartaal van 2021 ons geliefde spelletje weer mogen oppakken. En laten we in de tussentijd niet vergeten hoe heerlijk het is om te volleyballen en lid te zijn van onze mooie club. 
 
Voor nu: take care & stay safe.
 
Het bestuur (Astrid, Bart, Bram, Lieke, Mariëlle, Natasja, Robin en Ruud)
Gepubliceerd op: maandag 14 december 2020

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2021 Skunk