PR Commissie

De PR Commissie is er voor jullie!

Sinds 1 november 2016 heeft Skunk een PR Commissie om de club te helpen bij alle vormen van communicatie.

De commissie heeft op basis van de feedback tijdens de ALV van 2-11-2016 de volgende prioriteiten:

1. Website: De website moet meer content krijgen en we gaan zorgen voor een wekelijkse update van nieuws;
  2. Facebook: Ondersteunen in meer posts en het stimuleren van de activiteiten door middel van Facebook evenementen;
  3. Activiteiten: Ondersteunen bij de communicatie van activiteiten, dit kan zowel digitaal (website, Facebook, Twitter) als non-digitaal (posters, flyers, pers)

De commissie bestaat momenteel uit de volgende leden:

• Heidi Scholte (Dames 3)
  • Paul Joustra (Heren 3)

Heb je dus een interessant nieuwsitem, wil je een activiteit promoten of wil je iets op de website of Facebook zetten? Neem contact met de PR Commissie op, mail naar: redactie@vvskunk.nl en wij gaan je helpen!

Voor alle vragen/ opmerkingen, aarzel niet om contact op te nemen.

Paul Joustra & Heidi Scholte

PR Commissie Skunk