Seizoen 2020/2021 is gestart !

We hopen dat iedereen een goede zomer heeft gehad en klaar is voor het nieuwe seizoen. We zijn blij dat we - ondanks Corona - mogen opstarten. We zullen per activiteit bekijken wat wel en niet kan doorgaan en op welke wijze. Daarvan houden we jullie op de hoogte.

We kunnen in ieder geval starten met
trainingen en oefenwedstrijden en zoals het er nu uit ziet gaat de competitie ook gewoon van start (daarover krijgen we nog informatie van de Nevobo).

Laten we er samen voor zorgen dat we ons aan de regels houden en daarmee de kans op besmetting zo gering mogelijk maken. We vragen jullie daarom met klem om je aan de maatregelen te houden in het belang van de club en van alle leden. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je team- en clubgenoten (en hun gezinnen). Bij een besmetting op de club zijn we weer terug bij af en dat willen we echt voorkomen. De belangrijkste afspraken zijn:
  • Blijf thuis als je niet fit bent of als je in aanraking bent geweest met iemand die Corona besmet is;
  • Houd 1,5 meter afstand. Alleen tijdens het sporten is dat niet verplicht. Als je zelf niet actief sport moet je 1,5 meter afstand houden (vanaf 12 jaar). Dus zelfs als wisselspeler, trainer, coach of publiek dien je die afstand te bewaren. Wij vragen jullie met klem je daaraan te houden. Ook als je persoonlijk vindt dat die 1,5 meter niet nodig is, vragen je toch om je in team/clubverband hieraan te houden en ook anderen erop aan te spreken;
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig, in ieder geval voor en na het sporten;
  • Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes die je direct na gebruik weggooit;
  • Kleedlokalen (en douches) blijven helaas tot nader orde gesloten in onze gemeente. Dat betekent dat we thuis moeten omkleden en douchen.
  • Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je team- en clubgenoten (en hun gezinnen). Samen houden we Corona op afstand en kan onze club blijven draaien.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne opstart van het seizoen en zien er naar uit om jullie weer in de zaal te ontmoeten!

Vriendelijke groeten van het bestuur,

Bram, Eric, Lieke, Marielle, Natasja, Robin, Ruud en Astrid
p.s.: Alle leden hebben een mail gehad met trainingsschema en teamindeling. Mocht je deze niet ontvangen hebben, mail dan naar secretaris@vvskunk.nl

Gepubliceerd op: maandag 24 augustus 2020