Even volhouden nog...

De huidige lockdown blijft tot in ieder geval 2 maart. Maar als de basisscholen weer open gaan is er hopelijk ook snel weer ruimte voor de jeugd om in de zaal te kunnen volleyballen.

Als het mooi weer is en je kan naar buiten, oefen dan ook eens je volleybal technieken met deze tips:

Je kunt helaas niet meer trainen en je speelt geen wedstrijden meer. Maar helemaal geen volleybal meer? Dat is onmogelijk. Hoe kun je ervoor zorgen dat je ook in deze maanden beter leert volleyballen? William Klaver, bondscoach van Pre Jeugd Oranje meisjes, realiseert zich dat daar een mooie taak ligt. “Alles wat je nodig hebt is stoepkrijt, een bal, een muurtje en wat ruimte.” (bron: www.volleybal.nl)

lees meer

En kijk ook eens op de website VolleyFit.nl

 

De maatregelen zijn wederom verlengd, dit houdt in dat het dit seizoen niet meer mogelijk is een (halve) competitie uit te spelen. Nevobo had verschillende scenario’s op tafel liggen voor een vervolg van seizoen 2020-2021. Die scenario's kunnen niet meer uitgevoerd worden. Daarmee is ook promotie/degradatie richting volgend seizoen niet van toepassing. Wat dat betekent voor volgend seizoen is nu nog niet bekend.

Nevobo laat weten dat zodra alles rondom het coronavirus het toelaat er wel wedstrijden georganiseerd kunnen worden in samenspraak met de clubs en teams.

 

Heb je vragen over verantwoord sporten onder de huidige regelgeving? Kijk eens op de website van NOC*NSF

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

 

Gepubliceerd op: donderdag 4 februari 2021

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2021 Skunk