We gaan weer beachen !

Hoera!
Dit jaar geen paaseitjes voor al onze clubleden, maar iets veel beters: we hebben de beachvolleybalvelden opgebouwd en we mogen weer!
Het is dus eindelijk zover. We gaan Beachen.😃🏐☀️
Klik hier voor het trainingsschema voor de komende periode. We starten met de trainingen op dinsdag 6 april 2021.
Het is van belang dat iedereen zich houdt aan de regels van RIVM, gemeente Meierijstad en de Nevobo. We rekenen op jullie medewerking!

Tot 27 jaar:
Buiten de velden houd je 1,5 meter afstand van elkaar (dus ook tijdens warming up en drinkpauzes). In het veld mag je - waar nodig - dichter bij elkaar dan 1,5 meter. Houd bij voorkeur waar het kan wel afstand en vermijd zoveel mogelijk lichamelijk contact en yellen/schreeuwen e.d.
27 jaar en ouder:
Maximaal 4 personen per geheel veld, dus 2 per speelhelft.
Geen vermenging met andere viertallen, ook niet tijdens warming up. Binnen en buiten de velden houd je 1,5 meter
afstand van elkaar. Er mag dus niet geblokkeerd worden.
Algemene regels
Blijf thuis als je niet fit bent of je huisgenoot positief getest is.
Toeschouwers zijn niet welkom.
Sluit de poort, zodat de schapen niet weg kunnen lopen.
Houd het terrein netjes. We zijn nl te gast bij Tiny's Beach.
Bij vrij beachen zorg je zelf voor een bal.
Kom niet te vroeg naar een training (+/- 5min van tevoren) en blijf na afloop niet hangen. Zorg dat je wat water bij je hebt.
We hopen op heel veel lekker weer zodat we vaak naar buiten kunnen.
Als het toch een keer zo is dat het weer het niet toelaat om te trainen, zullen we dit op de website vermelden en proberen we de leden via de app groepen op de hoogte te brengen.
Wil je gebruik maken van het vrij beachen stuur dan vooraf een berichtje naar Yvette Roosjen 06-13107563. In het schema kun je zien wanneer dit eventueel kan. Zonder aanmelding vooraf, mag je niet beachen.
Heb je nog vragen laat het dan weten. We wensen jullie heel veel Beach-plezier.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skunk volgt 1-op-1 de richtlijnen van het RIVM, de Nevobo en de gemeente Meierijstad.

Rijksoverheid - Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport

Basisregels Rijksoverheid