Volleybalvereniging Skunk

Skunk is een sportieve en gezellige vereniging in Veghel, waar iedereen met veel plezier kan volleyballen op verschillende niveaus. Skunk heeft jeugdteams van alle leeftijden, en heren- en damesteams, van prestatief tot meer recreatief.

Skunk organiseert naast het volleyballen gezellige andere activiteiten, zoals beachvolleybal, ouder-kind-toernooien, vriendjes- en vriendinnetjestrainingen, sinterklaasviering, pubquiz, een loterij, een Skunkdag en een jeugdkamp.

Skunk is een gezellige, goed draaiende vereniging. We zijn een fijne club mensen, met onderling een goede betrokkenheid. We vinden als vereniging een goede sfeer en het hebben van veel sportplezier heel belangrijk. We draaien onze vereniging met de inzet van vele vrijwilligers.

Op zaterdagen speelt Skunk haar wedstrijden in Sporthal de Bunders. Met als thuiskantine de altijd gezellige Stapperij. Enkele seniorenteams spelen Nevobo-wedstrijden op dinsdagavond en de recreanten op woensdagavond. De jongste jeugd speelt de wedstrijden op enkele zondagen in toernooivorm.

Voor de beginnende volleyballer of betrokken ouder worden speciale beginnerscursussen volleybal georganiseerd: Start To Volley

Voor de meer ervaren volleyballer heeft Skunk een flink arsenaal aan jeugd- en seniorenteams, van zeer prestatief tot recreatief. Goede trainers en complete teams zorgen ervoor dat Skunk elk seizoen hoge ogen gooit over de hele breedte van de club.

Wilt u dit alles zelf ervaren? Dan nodigen wij u elke thuiswedstrijddag uit in Sporthal de Bunders. Voor het complete wedstrijdschema, zie homepage. Wilt u (weer) beginnen met volleyballen, of zoekt u een uitdagende sport voor uw kinderen, neem dan contact op met info@vvskunk.nl voor de mogelijkheden.

Om een indruk te krijgen van wat Skunk allemaal te bieden heeft, zie het jaaroverzicht 2018.

Oorsprong
Volleybalvereniging Skunk kent haar oorsprong binnen zwem- en poloclub Nautilus te Veghel. Enkele leden van deze club wilden ook gaan volleyballen en zijn onder naam van Nautilus in seizoen 1970/1971 competitie gaan spelen. In 1972 zonderden deze leden zich af van Nautilus en gingen verder onder de naam Skunk, dat in het Engels staat voor iemand compleet verslaan in een wedstrijd. Sindsdien staat volleybalvereniging Skunk als zelfstandige vereniging bekend binnen Veghel.