Nieuwe leden

Kennismaken met volleybal
We vinden het leuk als je bij onze club komt kennismaken met volleybal. Je bent altijd welkom om vier keer gratis mee te trainen. De Technische Commissie (tc@vvskunk.nl) kan je zeggen bij welk team je het beste mee kunt komen trainen. Iedereen is van harte welkom om bij Skunk te komen kijken. We trainen op verschillende dagen, tijden en locaties. Zie hiervoor het trainingsschema. De meeste teams spelen de thuiswedstrijden op zaterdag in Sporthal de Bunders in Veghel. Het wedstrijdschema vind je op de betreffende teampagina.
Voor volwassenen hebben we een speciale beginnerscursus: Start To Volley

Lid worden
Als je - na vier proeftrainingen - besluit lid te willen worden, kun je met de trainer overleggen in welk team je het beste past en of en wanneer je wedstrijden gaat spelen. Je kunt je aanmelden via de aanmeld link op de homepage.

Informatie over de contributie, klik hier.

Privacy Policy
Voor de privacy policy van VV Skunk, klik hier.