Senioren

Skunk heeft 6 herenteams en 7 damesteams. We zijn er trots op dat we zoveel senioren hebben. Door de verschillende constructies bieden we niet alleen de prestatieteams, maar ook anderen volop kansen om van het mooie volleybal te genieten.


Prestatieteams
H1, H2, D1 zijn de prestatieteams. Zij trainen twee keer in de week en spelen wedstrijden op zaterdag.

Heren 1 speelt 1e divisie. heren 1 is in vijf jaar vier keer gepromoveerd waardoor ze dit jaar uitkomen in de 1e divisie. Een topprestatie! Daarmee zijn ze binnen deze regio een erg hoog spelend team! We zijn daar trots op, zeker omdat vrijwel alle spelers oorspronkelijk door Skunk zijn opgeleid en de paar spelers die van andere clubs komen, ook echt hart voor Skunk hebben.

Dames 1 speelt Promotieklasse op zaterdag. Deze enthousiaste dames zijn erg goed gestart en zijn voornemens om een goede prestatie neerzetten dit seizoen. Ook dienen zij als opleidingsteam voor talent volle speelsters uit onze jeugd.

Heren 2 speelt Promotieklasse. Ook dit team is vorig jaar kampioen geworden waardoor ze zijn gepromoveerd. Een team wat bestaat uit een mix van jonge talentvolle mannen en een aantal ervaren spelers. Dit blijkt een goede combinatie te zijn. Ook zij zijn opleidingsteam voor Heren 4 spelers.

Overige Nevobo-teams
Heren 3 en Dames 2 spelen in de 2e klasse en hebben hun thuiswedstrijden op de dinsdagavond. Als ze geen wedstrijd hebben, dan trainen ze die avond (dus 1x in de week). De uitwedstrijden zijn op zaterdag. Deze constructie heeft Skunk gekozen om mensen die minder vaak aanwezig kunnen zijn ivm werk, of gezin, en mensen die minder belastbaar zijn ivm blessuregevoeligheid, toch te kunnen laten genieten van deze mooie teamsport. Het blijkt een groot succes te zijn. Heren 4 speelt 3e Klasse op zaterdag. Dames 3 komt uit in de 2de klasse. Dames 4 komt uit in de 3e klasse. Dit zijn jonge teams enthousiaste teams met veel potentie.

 

Recreantenteam
Skunk heeft 2 heren en 3 dames recreanten teams. Zij zijn bijna allemaal beginnende volleyballers, in een beginnerscursus van 10 weken (Start To Volley) hebben zij kennis gemaakt met het volleybal. Deze 5 teams spelen op woensdag WAVV-competitie. WAVV staat voor Winter Avond Volleybal Veghel. Zij spelen 2x per 3 weken op woensdagavond hun wedstrijd. Getraind wordt op maandagavond. Meer info, klik hier.

 

Start To Volley (beginnerscursus)
Regelmatig start Skunk met een korte cursus van 10 trainingen voor volwassenen die het volleybal eens willen proberen of die het leuk vinden om een basis te leren waardoor ze makkelijker met toernooitjes mee kunnen spelen. De cursus is vooral bedoeld voor volwassenen met (vrijwel) geen volleybalervaring. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 16 jaar) of wat minder jong, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en we maken er samen een leuke cursus van! Bij twijfel: gewoon doen!! Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan. In 10 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen we de basis uitleggen en oefenen. We doen een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken! De cursus is geschikt voor mannen en vrouwen. Meer info, klik hier.

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2020 Skunk