Skunk on the Beach toernooi

Op 16 en 17 juli 2022 SOTB

Skunk on the Beach : het leukste beachvolleybaltoernooi van Meierijstad en omstreken, georganiseerd door VV Skunk. Dit jaar alweer de tweede editie!
Op zaterdag wordt er prestatief gevolleybald, door zowel mannen als vrouwen, met als afsluiting een barbecue en een drankje. Op zondag staat er voor de CMV-, ABC-jeugd en recreatieve (mix) teams een gezellig toernooi op het programma. Volleybalervaring is voor de recreatieve (mix) teams niet nodig! Alle reden om mee te doen dus. 
Blokkeer de datum nu alvast in je agenda en regel alvast een team. Like de  Facebook-pagina  van  Skunk on the Beach  om de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Dan zie je ook wanneer de inschrijving is geopend. We zien je graag!

 

Programma zaterdag 

Prestatief senioren
De 1 e dag van Skunk on the Beach staat in het teken van een prestatief toernooi voor senioren dames- en herenteams: 2x2 hoog (divisie t/m promotieklasse) en 2x2 midden (1e t/m 3e klasse).
Welke teams worden op het eind van de dag gekroond tot Kings/Queens of the Skunk Beach?
Vanaf het zonnige strandterras zijn de spannende wedstrijden te bewonderen onder het genot van een koel drankje. We sluiten de dag af met een overheerlijke en super gezellige barbecue. Deze barbecue is voor iedereen toegankelijk! Ook als toeschouwer kun je natuurlijk deelnemen aan de Skunk barbecue.

programma zondag 

Prestatief A-B-C jeugd
Stel voor het A-B-C toernooi (12-18 jaar) een beach dreamteam samen van 3 personen en steel de show op het zand! Geef bij de inschrijving aan of je op niveau A, B of C wilt spelen.

CMV on the Beach
Ook aan de allerjongsten is gedacht. Speciaal voor jeugd tot 12 jaar wordt in de ochtend een uniek CMV on the Beach toernooi georganiseerd. Je speelt in teams van 2 spelers. Je kunt je als team opgeven, maar je kunt je ook individueel opgeven. Je wordt dan ingedeeld in teams van je eigen CMV-niveau.

Recreatief senioren
Volleybalervaring is bij het recreatieve middagtoernooi niet nodig. Sprokkel met collega's, familie of vrienden een supergaaf team (4x4) bij elkaar en doe mee aan hét beachvolleybaltoernooi. Mannen, vrouwen of mix; het mag allemaal. Tussen de wedstrijden door krijg je de kans om te genieten van een koel drankje op het terras of te loungen op het zand. Je kunt je inschrijven voor de categorie 'beginners' of 'gevorderden'.

Inschrijven?
Klik hier!

Impressie jubileumtoernooi 2019

zaterdag: senioren 2x2
zondag: A-B-C-jeugd 3x3
zondag: CMV-jeugd 2x2
zondag: recreanten 4x4

 

Het Skunk on the Beach toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
   

 

*Dit programma is indicatief. De organisatie het recht ontvangen af ​​te vragen als de omstandigheden hier om vragen.  

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2022 Skunk