Skunk on the Beach toernooi

Nog 10 dagen en dan is het zo ver.

De 6e editie van Skunk on the Beach. We hebben het helaas twee jaar moeten missen maar we gaan er nu weer een top weekend van maken.

Om er voor te zorgen dat  je niets mist van dit ontzettend gezellig en sportief evenement zien we je graag:

Zaterdag 16 juli:

• Aanmelden teams : vanaf 10:30 uur bij het wedstrijdsecretariaat
  • Aanvang wedstrijden:  11:00 uur
  • Finale wedstrijden : Rond 16:00 uur
  • Frietkar : tussen 16.30 en 17.30 uur (schrijf je nog even in als je dat nog niet gedaan hebt)
  • Afsluiting:  Tot we naar huis gaan

Op zaterdag zal er na de wedstrijden een frietkar zijn. Ben je hiervoor nog niet aangemeld en heb je hier wel zin in .

Reageer dan even op deze mail.

Kosten : € 12,50 voor 13+    /  €10,-  voor 12 jaar en jonger.

Zondag 17 juli:

• Aanmelden CMV  : vanaf 9:30 uur bij het wedstrijdsecretariaat
  • Aanvang wedstrijden CMV  : 9.45 uur
  • Einde toernooi : Rond 11.30 uur
  • Aanmelden  jeugdteams : vanaf 10:00 uur bij het wedstrijdsecretariaat
  • Aanvang wedstrijden  Jeugd : 10.30 uur
  • Einde toernooi : Rond 15.30 uur
  • Aanmelden recreanten Gevorderd & Beginners :  vanaf 11.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat
  • Aanvang wedstrijden Recreanten: 11.30 uur
  • Finale wedstrijden : Rond 16.30 uur

Geen sport zonder supporters. Dus neem gerust je hele familie en vrienden groep mee om te komen aanmoedigen.

Aanmelden voor het toernooi kan nog tot 14 juli. Dus ben je of weet je iemand die nog graag wil meedoen.

Dit kan via  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ3itk6vGCP7Ol6hnF7bMlhMc7oUxNS0XmZSa6kftEhExjoA/viewform

Eten en drinken mag alleen op het terras. Water is natuurlijk wel toegestaan bij de velden.

Geen alcohol onder de 18 jaar. Ben je nog geen 25 vergeet dan je ID niet zodat we die kunnen controleren.

Roken is verboden op het Skunk on the beach terrein.

We werken dit jaar met muntjes deze zijn te koop aan de bar voor €2,- per stuk.

Er is mogelijkheid om te pinnen.

Wij zullen voor er voor zorgen dat het veld er mooi bij ligt en dat er genoeg te eten en te drinken is.

We hopen op een lekker zonnetje.

Als jullie dan mee willen werken aan de gezellige en sportieve sfeer. Dan maken we er met z’n alle een pracht weekend van.

We zien jullie graag

Kom als het kan op de fiets!

1. Heb je het inschrijfgeld nog niet gedaan. Doe dit dan nog even.

De SOTB commissie.