Met trots presenteert volleybalvereniging Skunk haar club-sponsoren:


Prowoon is een zelfstandig stoffeerder en is gespecialiseerd in het stofferen van kantoren, winkels en woningen. Zij leveren vloerbedekking en raamdecoratie en uiteraard zij deze ook voor u leggen en aanbrengen. Prowoon wordt vaak ingezet als onderaannemer door verschillende opdrachtgevers.

Prowoon.com

Als autobedrijf heeft Jos van Dijk zijn liefde voor het merk BMW nooit onder stoelen of banken gestoken, wat ruim 25 jaar geleden als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf voor BMW en MINI automobielen in deze regio, met eigen showroom en werkplaats.

Een professionele garage met Brabantse inslag: Voor een BMW of MINI moet je in Sint-Oedenrode zijn!

vandijkautomobielen.nl

Wereldwijd een begrip in explosiegevaarlijke applicaties maar als Veghels bedrijf onbekend in de regio. Fluidwell ontwikkelt en veilige elektronische producten die aan de strengste eisen moeten voldoen aan het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.  Operatie onder zware omstandigheden, offshore, in de Sinaï of in Alaska: op Fluidwell kunt u rekenen.

fluidwell.com

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst.

Fransen Gerrits  voer voer voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij. Informeer naar de mogelijkheden:

fransengerrits.nl

Bakkerij Bekkers bakt al bijna 100 jaar overheerlijk brood en natuurlijk de heerlijke worstenbroodjes die wij als Skunk voor afgaand aan de carnaval verkopen. Afgelopen jaar hebben we hier een kerst actie aan toegevoegd. 

Bakkerij Bekkers