Sponsors zoeken en werven is nog nooit zo eenvoudig geweest

SponsorKliks is het grootste affiliate netwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Skunk, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Skunk ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Skunk. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Skunk ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Skunk directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Skunk een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Skunk hier direct van!

Ga naar deze link om Skunk gratis te sponsoren.