Start to Volley 2022

Zin om de basis van volleybal te leren? Doe dan mee aan Start To Volley 2020! Een super leuke beginnerscursus volleybal voor mannen en vrouwen

Vanaf 9 februari 2022 starten we weer met een korte cursus van 11 trainingen voor volwassenen die het volleybal eens willen proberen

of die het leuk vinden om een basis te leren waardoor ze bijvoorbeeld makkelijker met toernooitjes mee kunnen spelen.
De trainingen zijn op woensdagavond in sporthal de Bunders (van 20.00-21.30 uur) en de laatste is op Tiny's beach. 

De cursus is geschikt voor iedereen! Bij twijfel: gewoon doen!!
Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan.
Geef het snel door als je interesse hebt!  Kijk hieronder voor meer informatie!

 

-----------------------

 

Start to Volley! 2022 Beginnerscursus voor volwassenen

Goede voornemens? Doe mee aan deze korte, leuke cursus!! Leuk, gezellig en gezond.

 

Wat gaan we doen
In 11 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het volleybal kent en kan!
Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen we de basis uitleggen en oefenen. We doen een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken! Maar het wordt vooral leuk, gezellig en genieten van het volleybalspelletje.

De groep
Het is een cursus voor mannen en vrouwen zonder echte volleybalervaring. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 16 jaar) of ouder, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en we maken er samen een leuke cursus van! Iedereen kan meedoen.

Wanneer en waar
We starten met 10 trainingen in de zaal van 9 februari t/m 20 april m.u.v. 2 maart (carnavalsweek). De trainingen zijn op woensdagavonden van 20.00-21.30 uur in Sporthal de Bunders. In mei volgt nog een beachvolleybaltraining op Tiny’s beach, zodat jullie ook beachvolleybal kunnen ervaren.

Trainers
De trainingen worden gegeven door Lieke Vloet, met hulp van Emmeke van Gastel. Twee ervaren en enthousiaste trainers.
Doordat we met twee trainers zijn, krijgt iedereen voldoende aandacht en individuele aanwijzingen.

Corona
Uiteraard houden we ons aan de Corona-maatregelen, wat onder andere betekent dat je alleen mee kunt doen met een geldig Corona Toegangsbewijs (QR-code).

Kosten
De kosten voor deelname - dus 11 trainingen van 1,5 uur - zijn 35 euro.
(Mocht je binnen drie trainingen erachter komen dat het echt niks voor jou is of dat het fysiek niet lukt, dan kun je je alsnog afmelden en de helft van dat bedrag terug vragen).

Werving en inschrijving
We weten pas net dat we weer mogen binnensporten en we starten al op 9 februari, wat weinig tijd voor werving laat. Toch hopen we ook nu - net als voorgaande jaren - op veel belangstelling. Mocht je interesse hebben of geïnteresseerde mensen kennen, geef dat dan snel door via starttovolley@vvskunk.nl. Iedereen die zich meldt, krijgt meer informatie, een inschrijfformulier met enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.

Hopelijk tot op 9 februari! Wij hebben er zin in !

Emmeke en Lieke                  
starttovolley@vvskunk.nl

 

Promotiefilmpje voor Start2Volley op Omroep Meierij !
(25-11-2019)

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2022 Skunk