Volleybal Competitie

Actueel overzicht alle Nevobo wedstrijden klik hier.

Als je mee wil komen trainen, kun je de TC mailen op tc@vvskunk.nl. Iedereen is van harte welkom om bij Skunk te komen kijken. Je mag sowieso vier keer gratis trainen om te proberen of het je bevalt. Het wedstrijdschema, trainingsdagen, tijden en locaties vind je op de betreffende teampagina's.

Cool Moves Volley (CMV)
Kinderen tot 12 jaar spelen Cool Moves Volley. Dat is een leuke variant van het volleyballen. Je speelt met vieren in een team. Je bent lekker actief met de bal en je moet veel bewegen. Cool Moves Volley begint gemakkelijk en wordt steeds meer uitgebouwd. Op die manier leer je heel goed volleyballen, en is volleybal al super leuk voor kinderen vanaf 6-7 jaar! Wekelijks wordt fanatiek getraind. Door enthousiaste trainers worden de volleybaltechnieken aangeleerd en het volleybalspel geoefend. De trainingen voor Cool Moves Volley zijn op zaterdagochtend. De oudere teams trainen (vanaf circa 10 jaar) daarnaast nog op dinsdagavond of woensdagavond. Zie trainingsschema. Je kunt ook meedoen met wedstrijden. Dan speel je met je team op zeven tot tien zondagen per seizoen een kort toernooitje tegen andere teams uit de regio.

NeVoBo A-B-C-jeugd
Vanaf circa 12 jaar speel je bij de jeugd C, B of A. Die teams spelen 6-6. B-teams (14-16 jaar) en A-teams (16-18 jaar) spelen met de gewone volleybalregels. De C-teams spelen ook 6-6, maar daar is het veld wat korter en draait het team door na drie keer serveren. C, B en A-teams spelen – net als de senioren - van begin september tot half april op circa 20 zaterdagen één wedstrijd. Een wedstrijd bestaat uit vier sets tot 25 punten. Als het dan 2-2 staat, speel je nog een vijfde set tot 15 punten. C, B, en A-teams trainen gemiddeld twee keer per week bij Skunk, meestal vroeg in de avond. Zie trainingsschema. Spelers kunnen eventueel in een hoger/ouder team ingedeeld worden als dat beter bij hun spelniveau of ontwikkeling past.

Skunk heeft 6 herenteams en 7 damesteams. We zijn er trots op dat we zoveel senioren hebben. Door de verschillende constructies bieden we niet alleen de prestatieteams, maar ook andere kansen om van het mooie volleybal te genieten.

Nevobo Senioren

H1, H2, D1 zijn de prestatieteams. Zij trainen twee keer in de week en spelen op zaterdag.

Heren 1 speelt 1e divisie.
Heren 1 is in vijf jaar vier keer gepromoveerd wat dit jaar is behaald in de 1e divisie. Een topprestatie! zijn ze binnen deze regio een erg hoog spelend team! We zijn daar ontstaan ​​op, zeker omdat alle spelers oorspronkelijk door Skunk zijn ontstaan ​​en de paar spelers die van echt spelers komen, ook hart voor echt Skunk hebben.

Heren 2 speelt 3e divisie.
Ook dit team heeft de nodige successen behaald de afgelopen jaren. Een team wat bestaat uit een mix van jonge talentvolle mannen en een aantal ervaren spelers. Dit bleek een goede combinatie te zijn. Ook zij zijn opleidingsteam voor Heren 3 spelers.

Heren 3 speel 1e klasse.

Heren 4 speelt 2e klasse.
Zij spelen hun thuiswedstrijden op dinsdag. Als ze geen wedstrijd hebben, dan trainen ze die avond (dus 1x in de week). De uitwedstrijden zijn op zaterdag. Deze constructie heeft gekozen om mensen die minder vaak aanwezig kunnen zijn ivm werk, van gezin, en mensen die minder belastbaar zijn ivm blessuregevoeligheid, toch te kunnen laten genieten van deze mooie teamsport.

Dames 1 speelt Promotieklasse.
Enthousiaste dames zijn erg goed gestart en zijn voornemens om een ​​goede prestatie neer te zetten dit seizoen. Ook dienen zij als opleidingsteam voor talent volle speelsters uit onze jeugd.

Dames 2 speelt 2e klasse.

Dames 3  speelt 2e klasse.