Volleybal Competitie

Actueel overzicht alle Nevobo wedstrijden klik hier.

 

Als je mee wil komen trainen, kun je de TC mailen op tc@vvskunk.nl. Iedereen is van harte welkom om bij Skunk te komen kijken. Je mag sowieso vier keer gratis trainen om te proberen of het je bevalt. Het wedstrijdschema, trainingsdagen, tijden en locaties vind je op de betreffende teampagina's.

 


Cool Moves Volley (CMV)
Kinderen tot 12 jaar spelen Cool Moves Volley. Dat is een leuke variant van het volleyballen. Je speelt met vieren in een team. Je bent lekker actief met de bal en je moet veel bewegen. Cool Moves Volley begint gemakkelijk en wordt steeds meer uitgebouwd. Op die manier leer je heel goed volleyballen, en is volleybal al super leuk voor kinderen vanaf 6-7 jaar! Wekelijks wordt fanatiek getraind. Door enthousiaste trainers worden de volleybaltechnieken aangeleerd en het volleybalspel geoefend. De trainingen voor Cool Moves Volley zijn op zaterdagochtend. De oudere teams trainen (vanaf circa 10 jaar) daarnaast nog op dinsdagavond of woensdagavond. Zie trainingsschema. Je kunt ook meedoen met wedstrijden. Dan speel je met je team op zeven tot tien zondagen per seizoen een kort toernooitje tegen andere teams uit de regio.NeVoBo A-B-C-jeugd
Vanaf circa 12 jaar speel je bij de jeugd C, B of A. Die teams spelen 6-6. B-teams (14-16 jaar) en A-teams (16-18 jaar) spelen met de gewone volleybalregels. De C-teams spelen ook 6-6, maar daar is het veld wat korter en draait het team door na drie keer serveren. C, B en A-teams spelen – net als de senioren - van begin september tot half april op circa 20 zaterdagen één wedstrijd. Een wedstrijd bestaat uit vier sets tot 25 punten. Als het dan 2-2 staat, speel je nog een vijfde set tot 15 punten. C, B, en A-teams trainen gemiddeld twee keer per week bij Skunk, meestal vroeg in de avond. Zie trainingsschema. Spelers kunnen eventueel in een hoger/ouder team ingedeeld worden als dat beter bij hun spelniveau of ontwikkeling past.

 

Nevobo Senioren 

Ben je de ABC ontgroeid door je leeftijd of talent? Dan speel je bij vv Skunk in een van de meerdere heren en dames  teams in de senioren competitie. Deze teams trainen 2x in de week en spelen competitiewedstrijden op eigen niveau tegen tegenstanders uit de regio tot soms wel landelijk, afhankelijk van je niveau en wensen. Onze heren vaandelteams spelen al jaren op verschillende divisieniveaus en het dames team zit hier dicht tegenaan. Met meerdere dames en heren teams van verschillend niveau spelen wij de competitiewedstrijden in onze thuis sporthal De Bunders. Op deze thuisdag speelt ook onze ABC-Jeugd haar wedstrijden, waardoor we meer dan veel teams in actie zien komen op een zaterdag! Een gezellige zaterdag waar we elkaar ontmoeten met een drankje en een hapje in de altijd gezellige Spil. Kom maar eens langs om de sfeer te proeven!

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk