Het jaarlijkse Skunk on the Beach strandvolleybaltoernooi op de Hazelberg is dit jaar tijdens het weekend van 8 juli en 9 juli. Het wordt de zevende editie van het toernooi.

Op zaterdag wordt er prestatief gevolleybald, door zowel mannen als vrouwen, met als afsluiting een barbecue en een drankje. Op zondag staat er voor de CMV-, ABC-jeugd en mixteams een gezellig toernooi op het programma. Volleybalervaring is voor de mixteams niet nodig. 

Programma zaterdag 8 juli:
De eerste dag van Skunk on the Beach staat in het teken van een prestatief toernooi voor seniorenteams: 2×2 (niveau hoog) en 2x2 (niveau midden). Vanaf het zonnige beachterras zijn de wedstrijden te bewonderen onder het genot van een drankje.

Programma zondag 9 juli
De tweede dag van Skunk on the Beach bestaat uit drie delen:
Prestatief A-B-C jeugd: stel voor het A-B-C toernooi (12-18 jaar) een Beach-dreamteam samen van drie personen en steel de show op het zand. Geef bij de inschrijving aan of je op niveau A, B of C wil spelen.
CMV on the Beach: ook aan de allerjongsten is gedacht. Speciaal voor jeugd tot 12 jaar wordt in de ochtend een CMV on the Beach toernooi georganiseerd. Je speelt 4×4. Je kan je als team opgeven, maar ook individueel. Je wordt dan ingedeeld in teams van je eigen CMV-niveau.
Recreatief senioren: volleybalervaring is bij het recreatieve toernooi geen vereiste. Maak met collega’s, familie of vrienden een mix-team (4×4).