Sponsormogelijkheden

Als club willen wij iedereen de ruimte en mogelijkheden geven om volleybal te spelen en het beste uit zichzelf te halen en zo het volleyballen op een hoger niveau te tillen. Net zoals u als ondernemer het beste uit uw bedrijf en uw werknemers wilt halen. Door uw naam, kennis en vaardigheden aan de club te verbinden draagt u bij aan ons doel: groeien op alle niveaus en professionaliseren.

Skunk is als vereniging op vele fronten aan het groeien en zit in een positieve flow. Dit succes is mede het gevolg van investeringen in goede trainers. Er is een fantastische sfeer en clubbinding, succes maakt mensen enthousiast: willen meedoen, erbij horen. Sponsoren is voor Skunk niet de hand ophouden maar juist kijken waar we elkaar kunnen versterken en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de volleybalsport bij vv Skunk en in de vorm van een financiële bijdrage de vereniging ondersteunen, bekijk dan onze sponsormogelijkheden en neem contact op met de sponsorcommissie op sponsorcommissie@vvskunk.nl. We komen graag naar u toe! Uiteraard ook voor een maatpakket.

 

Ook kunt u informatie vinden in de Skunk sponsorbrochure!

 

Door te doneren help je Skunk te groeien en onze doelen te behalen. Jouw gift wordt enorm gewaardeerd! Je kan structureel doneren door middel van de sponsormogelijkheden of eenmalig via deze site.

 

Sponsoren

 
Versie: 1.2018.0206.2228 © 2023 Skunk