Wilt u onze club sponsoren?

Skunk is als vereniging op vele fronten aan het groeien en zit in een positieve flow. Dit succes is mede het gevolg van investeringen in goede trainers. Het sportieve succes is niet onopgemerkt gebleven en haalt wekelijks de sportpagina’s. Er is een fantastische sfeer en clubbinding, succes maakt mensen enthousiast: willen meedoen, erbij horen. Onze sponsoren dragen bij aan dit succes en stellen ons in staat om Skunk financieel gezond te houden en verder te investeren in de ontwikkeling van de vereniging. Maar ook de leden zijn actief betrokken bij onze jaarlijkse Clubkasactie “Worstenbrood voor Carnaval”.

Sponsoren is voor Skunk niet de hand ophouden maar juist kijken waar we elkaar kunnen versterken: waar mogelijk proberen we wederkerigheid te bereiken.

Nieuwsgierig? Stuur een kort mailtje naar de sponsorcommissie en we komen graag naar u toe!