Geef uw kind een sprankelende start in de wereld van sport en plezier met onze Sportspeeltuin! Hier kunnen ze zich uitleven, vrienden maken en hun motorische vaardigheden ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving. Onze deskundige begeleiders zorgen voor een gevarieerd programma dat spelenderwijs de basis legt voor een actieve levensstijl en teamwork. Geef uw kinderen de kans om te groeien, zich te ontplooien en onvergetelijke herinneringen te creëren bij de Sportspeeltuin - waar beweging en plezier hand in hand gaan!

De Sportspeeltuin is een programma waarbij kinderen van 4, 5, 6 jaar tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Bij dit programma ligt de focus niet op het beoefenen van volleybal, maar wordt er aandacht besteed aan tien grondvormen van bewegen: 

  1. Balanceren
  2. Klimmen
  3. Zwaaien 
  4. Rollen 
  5. Springen 
  6. Rennen 
  7. Gooien 
  8. Schoppen 
  9. Stoeien 
  10. B&M 

Zet de volgende data voor de volleybalspeeltuinen vast in de agenda

Zaterdag 3 februari 2024
Zaterdag 2 maart 2024
Zaterdag 23 maart 2024
Zaterdag 13 april 2024

Deelname is geheel vrijblijvend, vooraf aanmelden is niet nodig.

De kosten voor de volleybalspeeltuin bedragen € 2,50 per les. De volleybalspeeltuin is iedere maand in Sporthal ’t Ven (Moerven 320, Veghel) van 9.30 tot 10.30 uur.
We verwachten dat de kinderen in sportkleding komen en zaalsportschoenen (geen zwarte zool) dragen. De kinderen mogen een bidon/flesje met water meenemen.

Loop een keertje binnen en doe mee! Vragen/opmerkingen? Mail naar volleybalspeeltuin@vvskunk.nl.