Ontdek hier de hart en ziel van Skunk: onze kernwaarden, missie en visie die onze koers bepalen. Telkens wanneer het bestuur en de commissies beslissingen nemen, toetsen ze deze aan het kader hieronder. Op die manier verzekeren we dat elke keuze perfect aansluit bij onze gedeelde richting.

Veelzijdig 

Skunk besteedt aandacht aan verschillende aspecten van volleybal. Dit doen we door een breed aanbod van teams voor zowel prestatiegericht als recreatief spelen, trainingen voor zowel beginnende als gevorderde spelers, en een divers activiteitenaanbod voor leden van alle leeftijden. Sporters worden veelzijdig opgeleid om zo het beste uit zichzelf te halen, dat iedereen een eigen plafond heeft waarderen en accepteren we. Ook zien we veelzijdigheid terug in het feit dat iedereen welkom is op elk niveau en voor elke leeftijd. 

 Skunk richt zich op de ontwikkeling van haar leden, zowel op techniek, volleybalkennis als persoonlijke groei. Dit doet Skunk door het aanbieden van opleidingen voor trainers en scheidsrechters, maar ook door het aanmoedigen van leden om zich in te zetten voor de vereniging als vrijwilliger.  

Skunk is een veelzijdige vereniging en biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor haar leden en is actief betrokken bij de lokale gemeenschap, richt zich op de ontwikkeling van haar leden en is actief in het promoten van volleybal binnen de regio. 

Een vereniging in balans 

Skunk is een vereniging met een gezonde balans tussen competitie en recreatie, tussen prestatie en plezier en tussen individuele- en teamontwikkeling. Herkennen en stimuleren we talent  
dat verder gaat dan puur het sporttechnische element. 

We willen het beste uit iedereen halen, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan presteren. Er is dus aandacht voor de ontwikkeling van alle spelers, niet alleen talentvolle spelers. De vereniging heeft een brede basis van leden van diverse leeftijden en niveaus en er is goede communicatie tussen de leden, bestuur en trainers. Daarnaast dragen we onze vrijwilligers op handen en ondersteunen hen waar mogelijk. 

Gemeenschapsgevoel 

Skunk heeft een sterk gemeenschapsgevoel. Leden, bestuur, trainers en vrijwilligers werken samen om de vereniging te laten floreren. Er is een grote betrokkenheid van leden bij de vereniging en er wordt samengewerkt om gezamenlijke doelen te bereiken. Er is een goede communicatie en er wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van iedereen. De vereniging creëert een plek waar leden zich thuis voelen en waar ze plezier hebben in het spelen van volleybal, zowel op als naast het veld. 

Missie (wat doet Skunk):  

Skunk wil een (sociaal) veilige en positieve omgeving creëren waar leden van alle leeftijden en niveaus kunnen genieten van het spelen van volleybal. Dit omvat het aanbieden van trainingen en competities, het ontwikkelen van (talentvolle) spelers, het organiseren van sociale activiteiten en het behouden van een positief imago in de gemeenschap. De vereniging wil in de eerste plaats een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar plezier gehaald wordt uit het volleybal waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan spelen of naar dit niveau toe kan groeien.  

Visie (waar staat Skunk voor):  

Skunk wil de beste vereniging in de regio worden met een sterk team van trainers en een breed aanbod van trainingen en activiteiten voor leden van alle leeftijden en niveaus waarbij goede opleiding centraal staat. 

...
...